Wildplukwandelingen en workshops

Juni 2023, 518 tevreden Natuurlijk Zeker wildpluk wandelaars gingen u voor!

“Eetbare wilde planten bevatten naast vitaminen, mineralen en spoorelementen bioactieve stoffen die mensen goed kunnen gebruiken om gezond te blijven.  Als je door de natuur loopt zal je verbaasd staan van wat er allemaal groeit aan superfood van eigen bodem en hoe je dat kunt verwerken in je eten.” 

AGENDA NATUURLIJK ZEKER

Wildplukwandelingen en workshops

Wilde planten ontdekken, voelen, ruiken en proeven!

In de natuur groeien veel eetbare en heilzame planten! Maar waar groeien ze precies? Hoe kan je ze herkennen? En wat kan je er van maken? Houd je van lekker en gezond koken met natuurlijke ingrediënten of wil je weten wat wilde planten voor je welzijn kunnen betekenen? Doe dan een keer mee met een wildplukwandeling of workshop van Natuurlijk Zeker. Schrijf je in (inschrijving activiteiten agenda onderaan de pagina) of organiseer zelf een wandeling (minimaal 8 personen). Ik leer je hoe je wilde planten met respect voor de natuur (plant en dier) voor eigen gebruik kunt inzetten en oogsten.

Aanbod Natuurlijk Zeker

Wildplukwandelingen in diverse gebieden
Groepsuitje proeverij met wildplukwandeling
Groepsuitje proeverij met wildplukwandeling

4-seizoenen wildplukkaart Natuurlijk Zeker

4-seizoenen wildplukkaart Natuurlijk Zeker.
Ga ieder seizoen mee op wildpluk-pad en leer eetbare- en heilzame wilde planten, bloemen en bessen in ieder seizoen herkennen. Hiermee bespaart u 10% per wandeling!

De 4-seizoenenkaart is na bestellen, twee jaar geldig.

Inschrijving activiteiten agenda Natuurlijk Zeker
Zodat ik u telefonisch kan bereiken als u deelneemt aan een wildplukwandeling
Kies hier uw voorkeursdatum. U kunt het veld meerder keren invullen en versturen als u meerdere voorkeursdata heeft.

Let op: als u geen bevestiging van de inschrijving krijgt, check dan uw spam folder of stuur dan a.u.b. een email naar info@natuurlijkzeker.nl