Aanbod workshops Natuurlijk Zeker

Ontdek de verschillende toepassingen van wilde kruiden

Wil je leren wat er allemaal mogelijk is met wilde kruiden zowel culinair als voor je gezondheid? Hoe je met wilde kruiden heerlijke en bovenal ook gezonde gerechten maakt, of ligt je interesse bij de welzijn ondersteunende werking van wilde kruiden. Natuurlijk Zeker biedt verschillende workshops aan voor zowel volwassenen als kinderen onder begeleiding van Herborist, kruidengeneeskundige, kok en voedingscoach Judith Stivaktas – Homburg. Je kan inschrijven op workshops, maar het is natuurlijk ook een top idee om voor een themafeest, babyshower, pensioen of zoveel jarig bestaan een workshop op maat te organiseren, vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan

Kom en verrijk jezelf! 

Aanbod workshops Natuurlijk Zeker

1-daagse kruidencurus

Wilde kruiden & Welzijn

Doe op zaterdag 30 september 2023 mee met de workshop: Wilde kruiden & welzijn op zorgboerderij de Buytenhof.

culinaire kruiden

1-daagse kruidencursus

Je gaat naar huis met een 5-tal zelfgemaakte producten en een hele berg kennis over kruiden en kruidenbereidingen, zoals tincturen, oliemaceraten, decocten, infusies en zalven.

wandeling Oostvoorne - duinen en kwelders

Duinen en kwelders

Coming soon! Bijzondere wandeling door de duinen en kwelders in Oostvoorne. Leer zilte groenten kennen als zeekraal, lamsoren, schorrekruid.... inclusief bijzondere wieren!

Curry met wilde kruiden

Herfst kookworkshop

Doe op zaterdag 4 of 18 november 2023 mee met de Herfstkookworkshop waarbij we gaan koken met de Dutch oven en ingrediënten als pompoen, tamme kastanjes, walnoten, wilde kruiden en vergeten groenten gebruiken. Locatie: zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon.

Ontdek het kruidenrijk bij het Kasteel van Rhoon

Ontdek het kruidenrijk bij het kasteel van Rhoon

Op zaterdag 22 juli van 10.30 - 13.00 uur organiseert Natuurlijk Zeker de educatieve wandeling: ontdek het kruidenrijk bij het Kasteel van Rhoon met proeverij: rustiek stokbrood met wildpluk pesto, stukje quiche en een brownie van pure chocolade met eetbare bloemen.

kidsworkshop Natuurlijk Zeker

Kinderworkshops

Kinderen gaan graag mee op ontdekkingstocht. We onderzoeken samen wat er te zien, ruiken en proeven is uit de natuur. De kidsworkshops worden gehouden bij zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon.

Waar worden de workshops gegeven