Aanbod workshops Natuurlijk Zeker

Ontdek de verschillende toepassingen van wilde kruiden

Wil je leren wat er allemaal mogelijk is met wilde kruiden zowel culinair als voor je gezondheid? Hoe je met wilde kruiden heerlijke en bovenal ook gezonde gerechten maakt, of ligt je interesse bij de welzijn ondersteunende werking van wilde kruiden. Natuurlijk Zeker biedt verschillende workshops aan voor zowel volwassenen als kinderen onder begeleiding van Herborist, kok en voedingscoach Judith. Je kan inschrijven op workshops, maar het is natuurlijk ook een top idee om voor een themafeest, babyshower, pensioen of zoveel jarig bestaan een workshop op maat te organiseren, vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan

Kom en verrijk jezelf! 

Aanbod workshops Natuurlijk Zeker

1-daagse kruidencurus

Wilde kruiden & Welzijn

Doe op woensdag 5 april of zaterdag 22 april 2023 mee met de workshop: Wilde kruiden & welzijn op zorgboerderij de Buytenhof.

culinaire kruiden

1-daagse kruidencursus

Je gaat naar huis met een 5-tal zelfgemaakte producten en een hele berg kennis over kruiden en kruidenbereidingen, zoals tincturen, oliemaceraten, decocten, infusies en zalven.

kidsworkshop Natuurlijk Zeker

Kinderworkshops

Kinderen gaan graag mee op ontdekkingstocht. We onderzoeken samen wat er te zien, ruiken en proeven is uit de natuur. De kidsworkshops worden gehouden bij zorgboerderij De Buytenhof in Rhoon.

Waar worden de workshops gegeven

  • Zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon. Hier mag geplukt worden. Deze wandeling is in combinatie met koffie/thee en een zoetigheid of boerenlunch van de Buytenhof, ook zijn er bij de Buytenhof vergader mogelijkheden
  • Natuurenclave De IJsbaan in Poortugaal in combinatie met Voedselbos Valckesteyn. Hier mag geplukt worden