Judith Stivaktas herborist, kok & voedingscoach

Judith Stivaktas herborist, kok & voedingscoach

Mijn naam is Judith Stivaktas. Ik ben herborist, kok & voedingscoach bij Natuurlijk Zeker en run daarnaast ook biologisch cateringbedrijf De Groene Peper.

Altijd al heb ik een grote liefde en fascinatie voor de natuur gehad. Van jongs af aan was ik te vinden in het bos op zoek naar al het eetbaars uit de natuur. 

Vandaag de dag houd ik mij bezig met de eetbare- en heilzame wilde natuur op Nederlandse bodem. Want het is nogal wat, wat de natuur om ons heen ons te bieden heeft! Waar je ook heengaat. Je achtertuin, het park, de duinen, het bos. Zelfs in de vergeten plantenbak op het balkon is van alles te vinden. Zoveel eetbare planten die overal om ons heen groeien en waar we dagelijks voorbij komen, vaak zonder dat we het zelf doorhebben…

Voor mij is op pad in de natuur als een eindeloze reis vol verrijking en verwondering. Een reis waar ik jullie graag in meeneem!

“Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen, in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen.”