Een uniek groepsuitje in regio Rotterdam

Ga op wildplukwandeling met Natuurlijk Zeker

Wilde planten ontdekken, voelen, ruiken en proeven!

Wildpluk groeps- en bedrijfsuitjes

Een uniek groepsuitje in regio Rotterdam. Voor bedrijven en groepen organiseren wij op maat gemaakte wildpluk groeps- en bedrijfsuitjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een  themafeest, babyshower, jubileum of pensioen. Wilt u een educatieve en ontspannen dag voor uw gezelschap of medewerkers waarin contact met de natuur centraal staat, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Wildplukwandelingen zijn ideaal om met collega’s, familie of vrienden een uniek groepsuitje te beleven. Bij Natuurlijk Zeker maken we het extra gezellig met een heerlijke proeverij, lunch, workshop of andere leuke activiteit. We denken graag mee om te kijken wat er echt bij jullie past. Er is van alles mogelijk! Bij de proeverij combineren we bijvoorbeeld een wildplukwandeling, waarbij je zelf mag plukken, met een heerlijke proeverij. Tijdens een pauze op een mooie plek in de natuur nuttigen we de door Natuurlijk Zeker van tevoren gemaakte wildplukhapjes en kruidenthee. Je kan daarna thuis met je eigen geplukte kruiden aan de slag!

In overleg kunnen we verschillende pakketten samen stellen zodat het een geslaagde en ontspannen dag voor iedereen wordt! Voor  meer informatie of een offerte aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

Aanbod Natuurlijk Zeker

hartige wildpluk snack met feta

Het wilde diner

Op de prachtige locatie de Eikenhof in Dordrecht organiseert Natuurlijk Zeker in samenwerking met Stadswandeling010 het ideale groeps- of bedrijfsuitje. We nemen jullie mee in de ontdekkingswereld van wilde kruiden waarbij je zelf leert, plukt en na de wandeling je eigen diner klaarmaakt met de geplukte kruiden. Hoe leuk is dat!

Het Wilde Diner is inclusief een wildpluk wandeling, drankjes, koken en natuurlijk eten! 

Het Wilde Diner kun je ook voor een groeps- of bedrijfsuitje reserveren, via dit aanmeldformulier maak je gemakkelijk een reservering.

Groepsuitje