Natuurlijkzeker

Diner uit het veld

Diner uit het veld
Groepsuitje met eten
burrata met wildpluk

Wil je de smaken van de wilde natuur leren kennen?

Welkom bij diner uit het veld! Tijdens dit gezellige en interactieve groepsuitje ga je wildplukken, buiten koken en genieten van heerlijk eten op een unieke plek in de natuur. Samen verzamelen we de mooiste wilde ingrediënten en bereiden we gezamenlijk een robuuste maaltijd vol smaak.

  • Inclusief 1 alcohol vrij wijntje/biertje (op bestelling meer mogelijk) en onbeperkt kruidenwater/thee
  • De ingrediënten zijn naast de wildgeplukte kruiden vers, biologisch en seizoensgebonden. Bij Het Terphuis oogsten we uit de moestuin
  • 1,5 uur durende wildplukwandeling, 2 uur durende bereidingstijd, daarna gezamenlijk eten
  • Uitleg over wildplukken en voedselveiligheid
  • Minimaal 15 eetbare planten vinden en herkennen (soorten zijn afhankelijk van het seizoen)
  • Inclusief een door jullie zelf gemaakt meergangen diner (frisse salade, cheesy pizza en voedzame curry)
  • bij regen is er een mogelijkheid om naar binnen uit te wijken

Kosten euro 99,00 per persoon, vanaf 8 deelnemers.

Doe mee met de leukste workshop uit de regio Rotterdam bij boerderij Het Terphuis in Poortugaal!

Diner uit het veld

Diner uit het veld
Diner uit het veld

Doe mee met de leukste workshop uit de regio Rotterdam bij boerderij Het Terphuis in Poortugaal! inclusief koffie/thee met gebak vooraf, daarna volgt de wildplukwandeling waarbij we zelf wilde kruiden uit de tuin en groenten uit de moestuin oogsten. We maken een frisse salade, cheesy pizza en een overheerlijke, voedzame curry.

Data: zaterdag 19 april en vrijdag 13 juni. Tijd: 12.00 – 15.30 uur, uitloop tot 16.00 uur
diner uit het veld
Wildplukwandeling met kookworkshop

Doe mee aan deze leerzame en interactieve kookworkshop bij boerderij Het Terphuis in Poortugaal! Ontdek hoe je met alles wat de natuur te bieden heeft zelf heerlijke gerechten kunt bereiden. Inclusief koffie/thee met gebak vooraf, daarna volgt de wildplukwandeling waarbij we zelf wilde kruiden uit de tuin en groenten uit de moestuin oogsten. We maken een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Het menu wisselt naar gelang het seizoen. Het koken is binnenshuis met werkblad ruimte en kookgerei.

Data: vrijdag 4 april, woensdag 23 april en vrijdag 16 mei Tijd: 12.00 – 15.30 uur, uitloop tot 16.00 uur

Waar wandelen & eten we

  • Het Terphuis. In Poortugaal, een door groen omgeven dorp gelegen onder Rotterdam, vind je de prachtig gerestaureerde, monumentale boerderij Het Terphuis